tirsdag 9. februar 2010

Lesestoff for dem som hater OL


Det fins håp. Det jeg ikke orker under OL er folk som sier at det er OL-stoff overalt. Det er ikke sant. Her er tips til OL-hatere.

OL-hatere. OL-hatere kan deles inn i flere kategorier. De som hater idrett og ønsker å unngå alt som har med OL å gjøre; de som gjør alt de kan for å gruse alt som har med idrett og OL å gjøre; og ”smartassene” som alltid har en original vinkling på idrettsspørsmål, men som egentlig ikke er døyten interessert i OL eller idrett. Her er noen tips til dere for påfyll:

1. Arts & Letters Daily. Dette er et samlested for nyhetsartikler, bokanmeldelser og essays/kommentarer som (nesten) er fritt for idrettsstoff. Her kan du lese alle nekrologene til J. D. Salinger, nye oppdagelser om begravelsen til Orson Welles, det siste om sulten i Nord-Korea og om kontroverser rundt frihandelsavtalen til Kina. Det kan hende du bomper borti sjakkrelaterte artikler eller en og annen artikkel om reklameinnslag under Super Bowl, men stort sett er dette et fristed for dem som hater idrett. Advarsel! På venstre side på denne siden er det lenker til mange aviser som kan ha egne sportsseksjoner!

2. Sports Suck! Dette er et nettsted som har som formål å utrydde all idrett. Her finner du mengder med artikler om idrett. Alle har som utgangspunkt at idrett suger. Leter du etter argumenter om hvor jævlig idrett er finner du dem her!

3. Sp!ked. Dette er et nettsted som anstrenger seg for å komme med alternative perspektiver på nesten alt. De gjør alt for å være anti-mainstream. Her finner du noen idrettsrelaterte artikler, men med andre innfallsvinkler enn det vi er vant til. Genererer store idrettsarrangementer mer prostitusjon? INei, ikke i følge Sp!iked! Bør John Terry miste kapteinsbindet på grunn av utroskap? Nei, ikke i følge Sp!iked! Burde Thierry Henry straffes for handsen mot Irland. Nei, ikke følge Sp!ked! Her er det lite OL-stoff, men skulle noen bli tatt i doping er jeg nesten sikker på at Sp!ked kommer med et forsvar av doperne.

Fri. Selv tar jeg fri fra disse nettstedene under OL. Break a leg!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ikke på OL, men er ikke OL-hater og synes det er helt okay at sportsidiotene (inkludert fotballidiotene) får sine sendinger :-) Jeg hopper bare over det,- i avisene også ..hehe. Jeg har da tusen andre ting jeg kan finne på/lese/gjøre..enn å klage på tvsendinger. Men jeg vedder på at myndighetene kommer til å holde øye med sykemeldinger/egenmeldinger for å se om de øker under OL :-)

Anonym sa...

Bare juksemakere og penger i toppidretten. Hold barna dine langt unna. Finn bedre måter å bruke livet på.

Anonym sa...

Hva er problemet, har ikke hatt TV de 11 siste åra, har da andre ting å sysle med, enn å glane på titte kassa.

Anonym sa...

tror det er sundt med alle OL sendingene jeg. Folk orker jo ikke se OL hele tiden, Derfor slår de av TV`n i frustrasjon. Dette kan så føre til at personen vil finne på noe annet, for eks: besøke nabon.( ØHHH.... "no way, Har jo aldri hilsa på han en gang!") Eller ta med ungene ut å leke

Anonym sa...

Litt hjernekjemi.

"How television affects your brain chemistry"

Paa Youtube.

Anonym sa...

Hehehe, jeg er OL-HATER!!!!!!!! Hvordan noen ORKER å se noen personer går rundt og runt og rundt og enda en runde rundt en enebærbusk med kroppen full av steroider og bloddoping vil jeg bare aldri skjønne! Når den som smører skiene dine har blitt viktigst, eller når en hopp-svømmedrakt avgjør mellom seier eller ikke så sier det jo seg selv for sinnsykt PATETISK denne form for "idrett" er!!! Hvordan noen kan syns 2000-mila på ski/skøyter/gåing(!) er interessant skjønner jeg ikke. Hvit snø.. DER KOMMER DI! (to sekunder etterpå:) DER DRO DI! JIPPIIIIII HEIA HEIA, vent 15 minutter nå så kommer de igjen.. HEIA HEIA.. borte igjen. Jeg mener.. Hvor positiv og dum går det an å bli?? HAHAHA!! LOOOOOLLLLLLL!! Sykling, skiløping, skøyteløping, marathon, etc FULL AV DOP! STAPPFULL faktisk! Det landet med de beste doperne vinner i år også!!!! Yey, HAPPY DAYS^^

Anonym sa...

SYKT BRA SAGT, OL-HATER rett over her.

Er enig med deg i alt du sier. Dessuten er veldig mange dopingmidler umulig å spore etter 3-8 uker. Det betyr at utøverne doper seg som et helvete året rundt, men slutter rett før OL begynner.

Og det at noen gidder å sitte å se på at noen løper, går på ski eller hopper 102,333456 meter mens han andre hopper 102,57362744 meter er jo bare tåpelig.

Stakkars ekle mennesker som bruker tiden sin på OL istedenfor med familie/kjæreste/venner og gjør noe konstruktivt noe

Anonym sa...

du e ekkel

Anonym sa...

Jeg hører tydeligvis til de stakkars ekle menneskene som skal bruke masse tid foran TV under OL. Min kone og jeg synes faktisk mye av sporten er spennende, og sitter og heier og har det moro.
Men det skal jo man ikke gjøre i pottittlandet, da kommer sjølgode idioter å skal fortelle hvor fantastisk mye bedre de er enn resten, og OL er en styggedom.
Stakkars ekle mennesker som bare må lufte egoet sitt i tide og utide.